Over Wasserette Schiermonnikoog

Wij werken uitsluitend op afspraak. Informeer telefonisch voor een afspraak, vul het contactformulier in of kom langs bij onze receptie. Op het moment van uw afspraak kunt u bij ons aan de balie afrekenen. Het is tevens mogelijk een wastab bij ons te kopen. U krijgt een wasmunt van ons mee en kunt beneden in onze wasserette de wasmachine vullen met was. Vervolgens stelt u de wasmachine in op het juiste wasprogramma. Als u dit heeft gedaan kunt u de wasmunt in de muntautomaat werpen en de wasmachine starten. Onze 5 KG machines hebben standaard een wastijd van 45 minuten. U dient na 45 minuten terug te komen om de was uit de machine te halen. Hier bent u zelf verantwoordelijk voor.

Wanneer u ervoor gekozen heeft om naast het wassen ook gebruik te maken van één van onze 5 KG drogers, dan krijgt u aan de balie tevens een droogmunt mee. Als uw wasmachine klaar is kunt u aansluitend uw was in één van onze 5 KG drogers doen, u stelt het droogprogramma in en werpt de droogmunt in de muntautomaat. Vervolgens kunt u de droger starten. Ook onze drogers hebben standaard een droogtijd van 45 minuten. Ook hiervoor geldt dat u na 45 minuten terug dient te komen om de was uit de machine te halen.

Wilt u gebruik maken van een 10 KG wasmachine en/of een 10 KG droger voor bijvoorbeeld dekbedden, gordijnen of slaapzakken? Dan kunt u de te wassen spullen tegen betaling afgeven bij de balie. Deze machines worden namelijk enkel door ons zelf bediend en de prijs hiervoor is op aanvraag.

Voor prijzen zie onze tarieven pagina.